Pickup, lokale en landelijk bezorgen!! Controleer hier de voorwaarden.

Privacybeleid

Ciao Gluten, gevestigd aan Jan Van Krimpenweg 11 - 28, 2031CE, Haarlem, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://www.ciaogluten.nl
Jan Van Krimpenweg 11 - 28, 2031CE, Haarlem
+31 633892461
info@ciaogluten.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Als u een bestelling plaatst hebben wij uw gegevens nodig om ervoor te zorgen dat we uw bestelling kunnen bezorgen. Wij gaan altijd zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om, dragen hier zorg voor en bewaren deze veilig. Wat wij met uw persoonlijke gegevens doen en waarom wij ze nodig hebben, vertellen we hier graag. Als u na het lezen van ons privacybeleid vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Ciao Gluten verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en / of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- Emailadres
- Bankrekeningnummer

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij verwerken

Ciao Gluten gebruikt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en / of reclamefolder
- Om u telefonisch of per e-mail te benaderen wanneer dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om u de mogelijkheid te geven een account aan te maken
- Om goederen bij u af te leveren

Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens

Ciao Gluten bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de wettelijke bewaarplichten volgens de regels van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Delen van persoonsgegevens met derden

Tenzij anders vermeld in deze privacyverklaring, delen wij geen persoonsgegevens met derden.

Cookies, van populaire technieken, die wij gebruiken

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser of via uw profielpagina maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Inzage, correctie, wijzigen en verwijderen. 

Als u een account heeft, dan kunt u daarop inloggen om uw gegevens in te zien en te wijzingen.

Als u naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens:

Ciao Gluten
+31 (0)633892461
info@ciaogluten.nl

Om misbruik te voorkomen vragen wij u om zich bij een schriftelijk verzoek te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie uw BSN én uw pasfoto af te schermen. Ook wanneer u een aanvraag telefonisch indient, zullen we u aan de hand van de bij ons bekende gegevens moeten kunnen identificeren voordat wij uw verzoek in behandeling zullen nemen.

Wanneer u een verzoek tot inzage, correctie, wijzigen en/of verwijderen bij ons indient, zorgen wij ervoor dat uw verzoek binnen 4 weken is afgehandeld. Lukt het ons niet om het binnen deze periode af te handelen dan zullen weu daarvan op de hoogte brengen.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Ciao Gluten neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er verdenkingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@ciaogluten.nl.

Hoe gaan wij om met gegevens van kinderen

Onze dienstverlening is niet gericht op kinderen. Dit betekent dat het gebruik van ciaogluten.nl door klanten jonger dan 18 jaar alleen is toegestaan met de nadrukkelijke toestemming van een ouder of voogd.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht u er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Sluiten (esc)

test kop

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit de drukkerij- en zetterij. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in de branche sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een kombuis met letters nam en deze door elkaar husselde om een lettertypeboek te maken.

testlabel

Leeftijds verificatie

Door op enter te klikken, bevestigt u dat u oud genoeg bent om alcohol te consumeren.

Zoeken

Winkelmand

Uw winkelwagen is momenteel leeg.
Winkel nu